perjantai 3. marraskuuta 2017

Harmitus

Sitä odottaa innolla että pääsee purkamaan parin viikon ajalta otettuja kuvia. Muistikortti kiinni koneeseen ja odottamaan kuvien latausta. Vajaat sata kuvaa ja kaikissa lukee että tiedostoa ei voida avata. Mitä ihmettä...Ei muuta kun ottamaan selvää mitä on tapahtunut. Lopputulos taitaa olla vioittunut muistikortti . Kun vaihdoin uuden muistikortin niin alkoihan se taas pelaamaan. Että voi harmitus käyrä olla huipussaan.


Uusi aamu ja uudet mietteet. Tänään otan rennosti kun koulupäivät ja koulutehtävät vie oman osansa viikoista. Kodinhoitohuoneen kalusteet ovat saapuneet. Niitä tarttis alkaa seuraavaksi laitteleen paikoilleen.


Eilen oli luonto kauneimmillaan ja napsittiinkin niitä kuvia mitkä pääsi ihan jonnekin muualle kuin koneelle. Käytiin vielä  myöhemmin Peetun kanssa rannassa tutkimassa mitä jään alta löytyy. Jää oli upean kirkas aivan kuin lasi. Pakkasta oli eilen aamuna  -13 mikä jäädytti rannan. Nyt tosin kaikki sulaa jo vauhdilla.

Hyvää viikonloppua jokaiselle <3

14 kommenttia:

 1. No voi ei, varmasti harmittaa.
  Ihania kuvia! <3 Ilo tarttui tännekkin asti! :)
  Varmasti on ollut hauska tutkia jään alaista näkymää!
  Rentouttavaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sari kauniista kommentista <3 <3

   Poista
 2. Voi ei...varmaan harmittaa! Toivottavasti ei ollut mitään erittäin tärkeitä kuvia, kuten meillä meni vanhimman pojan rippikuvat hukkaan aikoinaan. Tsemppiä ja ihanaa viikonloppua sinne Pyhäjärvelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :( vielä tärkeät rippikuvat. Täytyy nyt tarkistaa aika ajoin muistikortin kunto. Varsinkin kun ensi vuonna on meilläkin rippijuhlat. Kiitos <3

   Poista
 3. Oi, ei. Kyllä varmasti harmittaa kun kaikki kuvat häviää.
  Ihana kaveri on ollut ulkoilemassa kanssasi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh onneksi ei ollut mitään juhlakuvia.
   Meidän 5-vuotias on sellainen joka tykkää olla kameran edessä :)

   Poista
 4. No voi että! Kyllä varmasti harmittaa, kun kuvat häviää.
  Ihanat kuvat!❤️
  Hyvää viikonloppua sinne!❤️

  VastaaPoista
 5. Voin kuvitella että ottaa aivoon. Toissa kesänä onnistuin jotenkin kadottamaan kaikki reissu kuvamme Itävallasta eikä se että käytiin ulkomailla vaan se että tapasin ystävääni eka kertaa 20 vuoteen ja hänen perheensä. Viikosta kuvia kertyi 599 ja kaikki katosi taivaan tuuliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :( Kiva kun oot ottanut noin paljon kuvia tärkeästä reissusta ja sitten niitä ei löydykkään :( Ei noista vehkeistä aina tiedä milloin ne ei pelitä. Mullakin näkyi että kuva tallentui mutta mitä sitten tapahtui on mysteeri.

   Poista
 6. Harmistuksen harmistus. Minulla katosi kerran kamera Espanjassa, sinne meni satoja kuvia. Kameraa ei löytynyt koskaan. Mutta minkäs sille voi. Täällä oli taas niin ihania kuvia, tuo jää taitaa teillä jo kantaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ompas ollut harmia kun koko kamera on kadonnut. Kiitos paljon <3
   Joo jää kantoi rannassa mutta nyt se on sulanut kokokaan pois.

   Poista
 7. Voi ei, varmaan harmittaa. Mutta aivan ihania kuvia ♥

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista