perjantai 13. lokakuuta 2017

Möhömaha julkkis


Voi veljet mikä mahtava edustus oli minusta paikallislehti Sampossa vuonna 2006. Odotin tuolloin meidän kolmatta lasta ja kyläkoulua jossa tämän seudun lapset kävivät opinahjossa oltiin tuolloin lakkauttamassa.


Saatiin kuin saatiinkin jatko-aikaa koululle.  Vanhin lapsistamme kerkesi käydä koko ala-asteen tuossa koulussa. koulu loppui kokonaan vuonna 2011.


Tasan vuosi sitten ilmestyi tämä Sampo-lehti johon toimittaja Hanna Lehtonen kävi haastattelemassa bloggaukseen liittyvissä asioissa. Voi kauhia miten mua jännitti tuo haastattelu mutta Hanna oli niin rento tyyppi että siinä itsekkin pikkuhiljaa rentoutui.


Sellaisia juttuja minusta lehdissä. Kivat muistot jäi itselle noista lehdistä :) Loppuun vielä kuva mun syksyisestä pukeutumisesta. Ihanaa kun saa vetää saappaat jalkaan ja nahkarotsin päälle.

Syksyistä viikonloppua sinne <3

16 kommenttia:

 1. Vitsi miten mahtavaa. Meistä tehtiin vuosi sitten kesällä Meidän Perhe lehteen juttua, siinä oli haastateltu kolmea perhettä rahankäytöstä, kaikissa perheissä oli erinlainen rahankäyttö arki. Sitä juttua oli kiva tehdä ja lapsistakin tuntui hassulta nähdä oma kuva lehdessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mä muistankin sen kirjoituksen. Heti piti käydä naapurissa lukemassa se juttu kun heille tuli kyseinen lehti :) Iloiset, hyvät kuvat ja kivaa luettavaa oli toimittaja saanut tehtyä. Veikeää nähdä oma kuva lehdestä.

   Poista
 2. Kivat lehtijutut sinusta. :)
  Lehtijutut on kiva laittaa talteen ja joskus sitten niitä katsella ja muistella.
  Kiva syystyyli.<3
  Itsekkin kaivelin pitkävartiset saapikkaat jalkaan eilen.Tulipa mukava fiilis!
  Leppoisaa lauantaita!


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos <3
   Joo olen ottanut talteen lapsista ja itsestä tehdyt lehtijutut. Niitä on ollut hauskaa lukea näin myöhemminkin :)

   Poista
 3. Ihania muistoja ♥ Mua on haastateltu myös möhömahana kun odotin esikoistani, en vain tiedä onko mulla sitä enää tallessa. Kiva syyslook!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Toivottavasti löytyy haastattelusi, sillä sitä olisi kivaa muistella <3 Kyllä hiukan naurattaa itseä tuo mahakuva. Oli aikamoinen olotila jo tuossa vaiheessa.

   Poista
 4. Kiva, kun on lehtihaastattelut tallessa.
  Ihania muistoja!
  Tosi kivalta näyttää sinun syyslook!❤️
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä :) Lasten kanssa ollaan nyt katseltu vanhoja juttuja mm.videoita kun ovat pieniä. Myös nuo lehtileikkeet ovat kiva muisto.
   Kiitos paljon <3

   Poista
 5. Mukavat lehtijutut sinusta. Itse olen töideni puolesta ollut useampaankin otteeseen lehdessä ja kyllä se on vaan jännittävää, mitä toimittaja kirjoittaa ja millaiset kuvat valitsee lehteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Joo se on jännittävää kun ei yhtään osaa aatella minkälainen juttu tulee lehteen :) Kyllä toimittajat osaavat tehdä taitavasti kirjoituksia.

   Poista
 6. Upea vatsa sulla oli <3 Voi nuita aikoja <3 Ei silti enää jaksais olla raskaana...Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos <3 Olihan se ihanaa aikaa <3 Joo tässä iässä ei enää jaksais olla raskaana :D
   Ihanaa päivää sinne <3

   Poista
 7. Olipa kivat lehtijutut sinusta. Mukavia muistoja ajan takaa. Minulla on kotona leikekirja, johon olen lasten leikkeitä, kortteja ja muuta materiaalia kerännyt. Tytöt ovat harrastaneet tanssia, niin sen takia on lehtileikkeitä kertynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aikku. Tuollainen leikekirja oliskin ollut kiva idea omille lapsillekin :)

   Poista
 8. Mukavia muistoja säilytettäväksi. Ei tainnut enää pitkä aika olla tuosta raskauskuvasta synnytykseen. Mukavaa viikon jatkoa.

  VastaaPoista
 9. Hymyssä suin saa näitä muistella :) 2,5 viikkoa oli tuosta jutusta synnytykseen :) Kaunis kiitos <3 ja ihanaa viikon jatkoa sinulle <3

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista