lauantai 15. heinäkuuta 2017

Kesätekemistä kotona


"Ei oo mitään tekemistä" kuuluu joskus lasten suusta mutta onneksi harvemmin kesäaikaan. Meillä on kotona se kiva puoli että kalalle pääsee kun astuu ovesta ulos. Tänä kesänä kaikki lapset ovat innostuneet kalastamisesta. Kaksi isompaa käy useita kertoja päivässä veneellä virvelöimässä/vetämässä uistinta ja pienemmät onkii pihapiirissä. 

Myös tramppa on kovassa käytössä. Päivät yleensä päättyy vielä iltahyppelyihin tai ilta-uintiin. 


Olen joka kesä hommannut jonkun uuden jutun lapsille ja tänä vuonna se oli tämä frisbeegolf. Mietinnässä on ostaa näitä monta ja tehdä tuohon pellolle näistä sellainen rata. Tämä oli kymppi ostos :) Suosittelen muillekin. 


Enää meillä ei ole kuusikujaa vaan koivukuja. Isäntä kaatoi kuuset kokonaan pois. Kaippa se silmä tottuu vähän avarampaan maisemaan. Sisällä remppa jatkuu...kuvia tulee sitten kun saadaan vähän valmista.

6 kommenttia:

 1. Kesällä on kyllä enempi tekemistä kuin talvella...tai ainakin itsestä tuntuu siltä =).

  VastaaPoista
 2. Jäädään odottelmaan kuvia remontista!Tuo frisbeegolf on kyllä hyvä ostos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei malttaisi odottaa että remppa valmistuu. Ihanaa saada vihdoin ja viimein isompi eteinen ja kauan kaivattu kuivausrumpu.

   Poista
 3. Kivoja kesätekemisiä siellä keksitty ❤️Kalastus olisikin mukava ajanviete meidänkin teineille,tykkäävät siitä mutta täällä ei oikein lähellä mitään paikkaa 😩

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kalastuksessa on oma jännitys että kuinka iso vonkale sieltä viimein nousee :)

   Poista

Iloitsen kommenteista