torstai 1. kesäkuuta 2017

Kirppistelyä pitkästä aikaa


Pitkästä aikaa tuli käytyä kirpparilla ja muutaman mukavan löydön tein.  Nämä lautaset nähdessäni muistin että lapsena olin tälläisistä syönyt täytekakkua. En ole varma että oliko näitä omassa kodissa vaiko kenties jollain vieraalla. No tokihan halusin nämä kotiin ja otin selvää että mitkä lautaset on kyseessä. Äkkiäkös Google nämä löysi ja nämäpä olikin Riihimäen lasin pisara lautaset jotka on suunnitellut Tamara Aladin. Näitä myytiin 60-70 luvun vaihteessa Merja nimellä. Tinkasin nuo kuusi lautasta 4€ yhteensä.Löysin myös uudet sandaalit eurolla. Voi kun näitä pääsis jo käyttämään ja muitakin sandaaleja. Tänään kun olen kuullut meidän 5-vuotiaan suusta kivoja juttuja niinkuin että; äiti taivaalta sataa sun lempiväriä ja kesä meni jo pois =) 


Pientä lohtua sisälle kun ei kukkia vielä uskalla laittaa ulos. Nehän paleltuisivat kesäkuun "helteillä" Kyllä harmittaa jos viikonloppuna on tälläistä kun lakkiaisia sekä valmistujaisia juhlitaan monessa kotona.

2 kommenttia:

  1. Kivat kirppislöydöt ja noi sandaalit <3 Toivotaan että hellepäiviä tulisi tähän kesään että niitä pääsisi käyttämään :) Aurinkoista kesäkuuta siis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Vihdoinkin se kunnon kesä tuli ja saa alkaa käyttämään sandaaleita :)

      Poista

Iloitsen kommenteista