tiistai 9. toukokuuta 2017

Täällä yritetään herätellä tätä blogia taas eloon. Rempan aikana tahtoo olla niin paljon muuta ajateltavaa ja siivottavaa ettei jaksa ylimääräistä. 


Tulevan kodarin seinät näyttää nyt tälläiseltä.Harkkoja ja sementtiä.. Hiukan ollaan suunniteltu kalusteita mitä sinne mahdollisesti tulee. Sama värimaailma tulee jatkumaan eli paljon valkoista ja harmaata sekaan. Toisaalta mustan väriset koneet kiinnostais. Aina ollu valkoiset niin vaihtelun vuoksi.


Ekaluokkalaisen huoneessa tuli vaihdettua järjestystä. Tässäkin huoneessa pinnat vaatii uusimista. Lapsille on vaikka mitä kivoi sisustusjuttuja saatavilla. 


Tuossa pulpetilla on hyvä tehdä läksyjä. Yleensä tytsy ei näytä näin iloiselta läksyjä tehdessä vaan murahteluja kuuluu tuon tuosta. 

Aurinkoista iltaa kaikille <3

8 kommenttia:

 1. On teillä siellä iso remppa menossa. Tuo pulpetti on niin kiva ja vanhaa perinnettä säilyttäen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä sitä on nyt riittänyt. Ihanaa vihdoin saada kodinhoitohuone ja kuivausrumpu :) Helmiina sai pulpetin kummitädiltä ja on ollut oikein mieluisa. Vanhat huonekalut on niin kauniita ja kestäviä.

   Poista
 2. Nyt on muutenkin varmaan kaikilla blogeissa hieman hiljaisempaa kun on pihahommia, täälläkin blogi hiljentää vauhtiaan varmaan kesäksi aika paljonkin kun ei vaan ehdi ja välillä kun tuntuu että on tehnyt postauksen missä ei ole mitään asiaa ;) En malta odottaa että nään teidän rempan lopputuloksen,varmasti upeaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih mä en oo kerennyt tai paremminkin tarennut vielä pihahommiin. Tälläkin hetkellä sataa lunta :/ Joo se on totta että kesällä ei kerkee koneella istumaan. Silloin on nautittava täysillä kun kesä on loppupelissä lyhyt aika. Toivotaaan että kaikki sujuu hyvin ja lopputulos miellyttää silmään.

   Poista
 3. Hitsi tätä mun tietokonetta, se ei aukasi sun kuvia :/ ei yhtään kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh :/ Komenna sitä konetta oikein kovasti jos se auttais =)

   Poista
 4. Meillä oli (on vieläkin?) mummulassa tuollainen pulpettipöytä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsena siinä on kivaa leikkiä koulua :) Noi vanhat kalusteet ovat kauniita vieläkin ja todella painavia.

   Poista

Iloitsen kommenteista